Новиниimg

Сбъднатата мечта на Светла Георгиева


08.10.2012

Светла Георгиева вече сбъдва голямата си мечта. На 06.10.2012 г. чаровната победителка от първото актьорско риалити Star Machine замина за САЩ, където ще учи в Нюйоркската филмова академия, филиала в Лос-Анжелес.

Въпреки че завършва италианска филология в Софийския университет, Светла Георгиева от малка мечтае за сцената. Това е причина на 17 години да се запише в театрална школа, по-късно да кандидатства в НАТФИЗ и накрая актьорското риалити Star Machine - прави тази нейна мечта реалност. В силна конкуренция тя успя да грабне голямата награда.

След победата си в Star Machine, Светла получава първата си роля в сериала на TV7”Кантора Митрани”.

И така, докоснала се веднъж до звездния блясък, за който мечтае и придобила опит между професионални актьори, младото момиче тръгва зад океана, изпълнена с мечти и очаквания.

Тя заминава и с надежда ,че ще оправдае голямото доверие, което зрителите на TV7 са й гласували. Освен таланта, с който пребори конкуренцията в риалитото и с малко повече късмет, ще чакаме да я видим на големия екран.

Като официален застраховател на първото издание на актьорското риалити шоу Star Machine, ЗАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп” обезпечи специална застраховка на Светла Георгиева. Застрахователната компания предостави едногодишни застраховки „Живот” с набор специални защитни покрития и на екипа, познат на публиката като „Бандата на Марий”, в който влизат Надя, Маринела, Диана, Явор и Хубен.

http://tv7.bg/news/9473102.html