Новиниimg

Светла Георгиева с главна роля в хитов сериал


25.06.2012

Големият победител в Star Machine – Светла Георгиева уверено дебютира в телевизионния сериал „Кантора Митрани”. Любимката на зрителите скочи от Машината за звезди в хитовия сериал на ТВ 7 с една от главните роли, тази на дъщерята на Берто Митрани – Леа. Участието и ще продължи и през втория сезон на сериала, а сценаристите се заканват да представят още по-сложно и комплексно загадъчния образ на младата цигуларка.

Може да видите епизодите с нейно участие на официалния сайт на сериала :
http://tv7.bg/kantora-mitrani/VideoDetails&id=8465392
http://tv7.bg/kantora-mitrani/VideoDetails&id=9024532
http://tv7.bg/kantora-mitrani/VideoDetails&id=9306792
http://tv7.bg/kantora-mitrani/VideoDetails&id=9326402
http://tv7.bg/kantora-mitrani/VideoDetails&id=9331692
http://tv7.bg/kantora-mitrani/VideoDetails&id=9334232

Въпреки това, Светла не е забравила основната си задача – да се подготви за следването си в нюйоркската филмова академия и това лято за нея се очертава изпълнено с работа и учене, тъй като целта и е да издържи задължителните изпити и да замине за Америка през септември месец.

В „Кантора Митрани” се подвизават и други познати лица от любимото риалити. С роли се включват Иво Аръков и Маринела Ангелова, която участва и в друга продукция на ТВ7 – „Сутрешен блок”. Там тя и приятелите и от Star Machine Ивайло Спасимиров и Вяра Зайкова си партнират не с кой да е, а със звездата на българското кино, незабравимия Тодор Колев.

Можете да гледате Николина Харизанова на големия екран във филма на „Зад кадър” на режисьора Светослав Овчаров, където тя за пореден път дарява зрителите си с чистотата на истинския талант.

Ексцентричните Иво Желев и Силвия Станоева, завладяват най-престижните клубове на София с акустичните концерти под името TOXIC, като с удоволствие трябва да отбележим, че все още са напътствани от ментора си Касиел Ноа Ашер.