Новиниimg

Светла поведе във временното класиране на Star Machine


30.01.2012

Светла от отбора “Петте димящи дула” с ментори Стоян Алексиев и Валери Йорданов поведе във временното класиране на Star Machine по TV 7 седмица преди големия финал. Тя беше перфектна като Велма Кели в “Чикаго”, една от култовите роли на Катрин Зита-Джоунс. След нейното изпълнение в неделя вечер в Модерен театър Стоян Алексиев и вечно претенциозната Диана Добрева от журито буквално изкочиха на сцената, за да я прегръщат от възторг. Продуцентът Биляна Траянова развълнувано запита: “Къде си крила досега този талант, защо работиш в кол център, а не си в театъра и киното?”. Публиката аплодираше в еуфория.
Шоуто, на което 15-те състезатели от “Ангелите на Касиел”, “Петте димящи дула” и “Бандата на Марий” представиха откъси от световни мюзикъли, започна с вече традиционния танц на водещите Иво Аръков и Лидия Инджова. Този път те влязоха в костюмите и изживяха страстите на Никол Кидман и Юън Макгрегър от “Мулен руж”. Калин и неговата компания направиха силен старт с “Калашников” от “Ъндърграунд”. Явор беше изключително пластичен в “Чикаго”. Николина излезе на ролкови кънки като сладката Чарити от едноименния хит на Боб Фос. Ивайло показа завидна класа в “Мулен руж”, Иво беше много силен като Бъргър от “Коса”, а Надя спечели журито като Гризабела от “Котките”. Стоян беше Джим Морисън от “Доорс” и дори полуголият и татуиран ментор Валери Йорданов се включи в откъса. Хубен направи чудесен финал със смъртта на Джо Гидиън в “Ах, този джаз”.
В Модерен театър имаше огромна изненада. Роберта запя парче на Тина Търнър и даде тон за флаш моб - неочаквано изригване на емоции сред много хора, събрани на едно място. Това е първият флаш моб в българския ефир, в който се включиха оператори и тонрежисьори от екипа на Star Machine и феновете в залата.
В епизодите на Star Machine във вторник и четвъртък от 19:45 зрителите на TV 7 ще видят уникални кадри от посещението на 15-те в психиатрията и ще чуят невероятните изповеди на кандидатите за слава и за Холивуд. Всеки от тях ще разкрие скандални моменти от биографията си. Задачата за големия финал на 5 февруари е откъс от любовен кинохит.