Новиниimg

Иво Аръков облече шотландската пола на Мел Гибсън


16.01.2012

Мисията “епизод от драматичен кинохит” беше изпълнена отлично от 15-те кандидати за световна слава, които се състезават за голямата награда в Star Machine по ТV7 – двугодишно обучение във Филмовата академия на Ню Йорк. По време на втория лайф в неделя вечер изгряващите звезди от трите отбора “Ангелите на Касиел”, “Петте димящи дула” на Стоян Алексиев и Валери Йорданов и “Бандата на Марий” просълзиха дори журито в Модерен театър. На четвъртия горещ стол до Валентин Танев, Любо Чаталов и Диана Добрева седна продуцентът Биляна Траянова. В бек стейджа коментарите на Супер Блаже бяха съпроводени от хармониката на Валери Йорданов и от имитациите на френска любов от страна на скандалната менторка Касиел Ноа Ашер.
Поредното издание на първото актьорско реалити в българския ефир започна с ефектен танц между водещите – Иво Аръков в шотландската пола на Мел Гибсън от «Смело сърце» и Лидия Инджова с лъскавата рокля на неговата любима принцеса, изиграна на големия екран от Софи Марсо. Финалът беше страстна целувка. След овациите Валентин Танев поздрави Лидия за нейната номинация за наградата «Икар» - за главна женска роля в «Както ви харесва» на Шекспир във военния театър.
Благородното състезание стартира силно – Стоян като слепия полковник на Ал Пачино се опита да застреля Галин, който влезе в кожата на Крис О’Донъл в една от култовите сцени от великия филм «Усещане за жена». По-късно Стоян за втори път конкурира Ал Пачино – като Джони във «Франки и Джони», където му партнира Николина. Маринела дублира щурата Анджели Джоли в «Луди години», а нейната жертва вместо Уинона Райдър се оказа Диана. Иво беше много добър като Дъстин Хофман в «Рейнмен», където Радослав като Том Круз се опита да го качи на самолет. Николина и Вяра «полетяха» в пропастта като Телма и Луиз, Надя беше убедителна като Вирджиния Улф в «Часовете», едно от коронните превъплъщения на Никол Кидман.
Светла и Валери Йорданов изиграха най-смразяващия момент от «Изборът на Софи» - когато героинята на Мерил Стрийп разбира от нацисткия офицер в лагера, че ще убият децата й. «За Светла ще има главна роля в моя следващ филм», обеща звездата на Народния театър, който се прочу и като режисьор на «Кецове». Явор беше раздиран от терзанията на Колин Фарел в «В Брюж», Калин на Марлон Брандо в «Последното танго в Париж», а Хубен се изяви като влюбения санитар от «Говори с нея» на Педро Алмодовар. Диана раздрънка веригите на Жана Д’Арк, Силвия полудя като мадам дьо Турвил в “Опасни връзки”. Иво и Ивайло бяха много силни в гейската любов между Леонардо ди Каприо и Дейвид Тилиъс в “Пълно затъмнение”.
В епизодите във вторник и четвъртък от 19:45 часа актьорското реалити Star Machine продължава – 15-те момчета и момичета от трите отбора ще се подготвят за новите задачи. Следващата неделя зрителите на TV 7 ще ги видят в откъс от хорър и фентъзи.