Новиниimg

Касиел скъса от целувки Иво Аръков


31.12.2011

Касиел Ноа Ашер скъса от целувки Иво Аръков, сексапилния водещ на Star machine по ТV7. Суперекстравагантната червенокоска е сред четиримата ментори на първото актьорско реалити в родния ефир, което ще излъчи единствен победител от три отбора по пет човека. В премиерния лайф навръх Бъдни вечер Касиел се нахвърли на красавеца, за да подразни Диана Добрева от журито. Режисьорката на "Казанова" се заяде с колежката си, че в изпълненията на нейния тим "Ангелите на Касиел" има прекалена чувственост. "Мила Касиел Ноа Ашер, сексуалната революция остана в миналото", беше категорична Диана. "Уважаема госпожо Добрева, сексуалната революция продължава от 2000 години насам", репликира я Касиел. През това време водещата Лидия Инджова замеряше партньора си с пиперливи закачки.
Спорът възпламени Любо Чаталов от журито, който също започна да целува Йорданка Кузманова. Неостаряващият синеок секссимвол за малко да отнесе ругатня от кралицата на родния театър, която не очакваше подобна игривост. Валентин Танев, четвъртият от журито, се смееше на глас.
Всички заедно обаче аплодираха 15-те кандидати за слава, които изпълниха хитове от световната, балканската и българската класика. Стоян Алексиев и Валери Йорданов, менторите на "Петте димящи дула", бяха заложили на страхотно забавно чешко парче. Юнаците и мацките от "Бандата на Марий" с лидер Марий Росен вдигнаха летвата с изключително шоу по "Монти Пайтън". Публиката в Модерен театър аплодираше и скандираше "още".
Следващият live епизод на Star Мachine е на 8 януари от 19:45, когато 15-те ще се представят с откъси от комедии. TV7 ще излъчи на 3 и 5 януари от 19:45 риалити епизодите, които ще разкрият екшъна, интригите и пикантериите около подготовката за второто предаване на живо.